Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vakolat adalékanyagok képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Vakolat adalékanyagok - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Vakolat adalékanyagok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Duomax Kft.

Duomax Kft.

A Vaporex gazdaságos és tartós megoldás új épületek minőségi vakolásához (különösen ajánlott magas talajvíz, árvíz vagy belvíz sújtotta területeken), illetve felújítandó vizes, nedves, salétromos, penészes, dohos falak, pincék, garázsok, műemlékek, templomok felújító falszárító vakolatához, a szigetelés kiegészítéseként. Továbbá minőségi beton, műkő készítéséhez is használható. Hazai alapanyaggyártók híján magyarországi importőrök termékeiből magyar munkaerővel gyártunk és forgalmazunk saját fejlesztésű minőségi termékeket.

Kemikál adalékszerek

Kemikál adalékszerek

A KEMIKÁL Építőanyag-ipari ZRt. Magyarország legrégebbi építőanyag-ipari segédanyagokat, szigetelő- és vegyi anyagokat gyártó vállalata. Az anyagok gyártása megfelel a korszerű építőanyag-ipari követelményeknek, melyet a cégünk által megszerzett TÜV tanúsítvány is alátámaszt.Áruválasztékunk nagyobb része saját kutatási és fejlesztési munkánk eredménye, de a Kemikál Zrt. által forgalmazott anyagok, mind a legkorszerűbb építésipari technológiának megfelelően lettek a termék palettára kiválogatva. Homlokzati habarcs adalékok gyártása és értékesítése.

Kőházy-Tradíció Kft.

Kőházy-Tradíció Kft.

A Kőházy-Tradíció Kft célja , hogy az eredeti ecset- és festőszerszám gyártói tevékenység megtartása mellett tovább növeljük, erősítsük jelenlétünket a budapesti festékkereskedelmi piacon, valamint új raktárbázis kiépítésével még magasabb színvonalon elégíthessük ki partnereink igényeit, nagyobb termékválasztékot és alacsony árakat kínáljunk kedves vásárlóinknak. Forgalmazunk különböző vakolat és habarcsadalékokat.

Samaras Bau Kft.

Samaras Bau Kft.

Nekünk nem számít, hogy téglaház, könnyű fa- vagy acélszerkezetes készház ? minden esetben számíthat professzionális generálkivitelezői munkánkra. Fontos számunkra, hogy elősegítsük az energiahatékony házak terjedését, ami nemcsak a tulajdonosok pénztárcájának tesz jót, hanem a környezetnek is. Rendszerként tekintünk a szigetelésre, a homlokzati hőszigetelés megtervezése során a nyílászáróktól a vékonyvakolatok páraáteresztéséig mindent figyelembe veszünk. Utólagos szigeteléssel is foglalkozunk. Hívjon!

Vip-rex adalék

Vip-rex adalék

A Vip-Rex Kft jelenleg négyféle tarméket kínál: - vip-rex hab minőségjavító és falszárító vakolatadalék - vip-rex uni minőségjavító, falszárító,víztaszító, kánikulai és fagyásgátló vakolatadalék - vip-rex gél - vip-rex mészkence Minden termékünk kíváló minőségű homlokzati vakolatokhoz szükséges adalékanyag.

Tuti menü