Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szaklapok, portálok képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Szaklapok, portálok - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Szaklapok, portálok
Keresés
Találatok száma - 7 db
A készház

A készház

A portál célja, hogy átfogó és szakmailag megalapozott képet nyújtson a készházakról, könnyűszerkezetes házakról, technológiákról, anyagokról, kivitelezőkről és minden egyébről, amely összefügg ezzel a korszerű és egyre inkább elterjedő építési móddal.

A mi otthonunk

A mi otthonunk

Novemberben újraindított pályázatunkban ismét az Ön otthona a főszereplő. Jelentkezzen, ha frissen rendezte be lakását, házát, ha túl van egy nagy felújításon, esetleg stílusváltáson, ha úgy érzi, hogy az Ön kertje a legzöldebb. És mindezt meg is mutatná! Ha ismerőse, rokona otthona érdemel figyelmet, ajánlását szintén szívesen vesszük. Magazinunk honlapján minden pályázatnak helyet adunk, az értékelést pedig Olvasóinkra bízzuk. A legtöbb szavazatot elnyert pályázatot magazinunk hasábjain is bemutatjuk.

Családiház építés

Családiház építés

Egy csalási ház építésének folyamata sok sok képpel illusztrálva. Építkezés az alapásástől a kémény fedkő felrakásig. Nyomon követhetjük egy családi ház építésének minden folymatát, megtekinthetjük az munkafolymatokról készül fotókat. Szakmai segédanyagok és árkalkuláció egyaránt letölthető az oldalról.

Építkezés Fórum

Építkezés Fórum

Homlokzat készítés az Építkezés Fórumon. Fórumonk egyaránt teret ad az építkezőknek és építtetőknek is. Az építkezés teljes területét felölelő szakmai, nyílt közösségű fórum, amelyhez bárki szabadon csatlakozhat. Kérdések és válaszok egy helyen. Szakemberek segítik az amatőr, vagy építkezést csak most kezdő építtetőket. Látogasson el hozzánk és regisztráljon!

Ezermester - homlokzat

Ezermester - homlokzat

Az Ezermester sajtó és internetes kiadvány a legrégebbi magyarországi barkács magazin. Sok hasznos információ tárháza az építkezés témeköréből. Folyamatosan frissülő tartalom, hatalmas információs adatbázis. Cikkek homlokzatépítés és díszítés témakörében

Homlokzatok felújítása (könyv)

Homlokzatok felújítása (könyv)

'A homlokzat a ház névjegykártyája: meghatározza a ház külső megjelenését, sejteti a mögötte rejlő életmódot és a tulajdonos ízlésére is következtetni enged. A ház külső burkolatát elsősorban optikai szempontok alapján szemléljük és értékeljük. Egy ápolt homlokzatú ingatlant például könnyebben el lehet adni, mint akár egy értékesebb házat, amelynek külseje elhanyagolt és gondozatlan... A homlokzat karbantartása tehát sokkal több mint puszta kozmetikázás: döntő szerepe van.'

Lakáskultúra

Lakáskultúra

Lakásépítési és felújítási szakmagazin. Hírek, cikkek, érdekességek sok fotóval illusztrálva. Szakmai írások az otthonunkról. Magazinunk folyamatosan bővülő cikkekkel várja internetes olvasóit. Látogasson el hozzánk minnél gyakrabban és ismerje meg a legtrendibb lakás felújítási/berendezési ötleteket.

Tuti menü