Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat építőanyagok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Homlokzat építőanyagok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
 Photo Metric Kft.

Photo Metric Kft.

Az általunk alkalmazott homlokzat felmérési eljárásnak (mely a geodéziai és a fotogrammetriai módszerek ötvözete) az egyik nagy előnye, hogy a terepi munka időszükséglete minimálisra csökkenthető, a felmérés nagy részét az irodai utómunka teszi ki. Ennek eredményeként a homlokzat felmérés az ország egész területén hatékonyan és gyorsan elvégezhető. A homlokzatfelmérés eredménye a 2D homlokzatrajzon kívűl 3 dimenziós is lehet, a 3D épületmodellek fajtáiról itt talál egy rövid ismertetést.

A készház

A készház

A portál célja, hogy átfogó és szakmailag megalapozott képet nyújtson a készházakról, könnyűszerkezetes házakról, technológiákról, anyagokról, kivitelezőkről és minden egyébről, amely összefügg ezzel a korszerű és egyre inkább elterjedő építési móddal.

A mi otthonunk

A mi otthonunk

Novemberben újraindított pályázatunkban ismét az Ön otthona a főszereplő. Jelentkezzen, ha frissen rendezte be lakását, házát, ha túl van egy nagy felújításon, esetleg stílusváltáson, ha úgy érzi, hogy az Ön kertje a legzöldebb. És mindezt meg is mutatná! Ha ismerőse, rokona otthona érdemel figyelmet, ajánlását szintén szívesen vesszük. Magazinunk honlapján minden pályázatnak helyet adunk, az értékelést pedig Olvasóinkra bízzuk. A legtöbb szavazatot elnyert pályázatot magazinunk hasábjain is bemutatjuk.

Alba Otthon Kft. - Homlokzati állvány bérlés

Alba Otthon Kft. - Homlokzati állvány bérlés

Építkezik? Felújít? Válassza a Homlokzati Állvány Bérlés Csapatát! Cégünk kiváló minőségű, stabil és biztonságos építőipari állványok tervezésével, szakszerű építésével, bérbeadásával és annak szállításával foglalkozik, mindezt korrekt hozzáállással és elérhető áron! Képzett munkatársaink praktikus megoldási lehetőségeket kínálnak valamint sok hasznos tanácsokat adva állnak az Ön rendelkezésére! Jöjjön el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen és ismerje meg a német Layher Blitz állványok előnyeit!

Alpin-Ház Kft. - alpintechnika

Alpin-Ház Kft. - alpintechnika

Cégük fő profiljai: lakásfelújítás, burkolás, gipszkartonozás, acélszerekzetek szerelése és karbantartása, ablaktisztítás, alpintechnika, antennaszerelés, bádogozás, fakivágás, fémburkolatok szerelése és karbantartása, galambkár elleni védelem, házak szigetelése, homlokzatfelújítás, homlokzati hőszigetelés, kéményrenoválás, klímaszerelés, külső szigetelés, templomtornyok felújítása, terasz, tetőcsere, tetőszigetelés, veszélytelenítés, villámhárító, és minden egyéb alpinmunka.

Alumínium ablak - Átrium-Batta Kft.

Alumínium ablak - Átrium-Batta Kft.

Nyílászárók alumíniumból. Az Átrium-Batta Kft. profilja az exkluzív alumínium nyílászárók: ablakok, bejárati ajtók, előtetők, portálok, függönyfalak valamint alu-fa, műanyag és fa nyílászárók és árnyékolástechnika értékesítése. Az ablak kiváló minőségű, megbízható profilcsaládból készül, melyet a német Rosenheim-i és a magyar ÉMI minősítések is igazolnak.

Aluminíum és mobil állványok forgalmazása

Aluminíum és mobil állványok forgalmazása

Szériagyártott vagy egyedi igényekre tervezett alumínium állványok, alumínium szerkezetek tervezése, gyártása és forgalmazása a dobogós létrától a mobil állványig. Legyen szó raktárról vagy szerelőcsarnokról, tapasztalatunk és minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja Önt a nagy teherbírású (min. 15 kN), mégis könnyen mozgatható ipari szerkezetekről. TÜV minősített alumínium állványainkat repülőtereken is megtalálja! Nem ismeri ki magát az SAP-ben? Segítünk vállalkozásának az SAP fordításban is!

Anro épületdíszítés

Anro épületdíszítés

A homlokzatdíszítő profilok a legáltalánosabban felhasznált díszítőelemek, melynek több alkalmazási területe van. A párkány díszlécek alkalmasak a külső fal és a tető találkozásánál lévő eresz, valamint az ablak alatt terület díszítésére. A homlokzatdíszek speciális fajtái az íves és boltíves felületekre készített profilok.

Anti-Graffiti Bt.

Anti-Graffiti Bt.

Cégünk '96-os megalakulása óta ' A teljes körű tisztaságért!' jelszavához hűen szembeszáll a környezetünket körülvevő piszokkal, mocsokkal és a mindent beborító falfirkákkal szemben. Számos megrendelőnk bizalmát és elismerését nyertük el falfirka eltávolítás, felületvédelem és felülettisztítás szolgáltatása során. Az eltelt évek alatt komoly tapasztalatokat szereztünk - melyekből a lehető legtöbbet igyekszünk átadni ügyfeleinknek - így bátran állítjuk, hogy a falfirkák vesztesek cégünkkel, az általa használt és forgalmazott vegyszerekkel szemben.

Hirdetés
Aquapol - falszárítás

Aquapol - falszárítás

Falszárítási megoldásaink vizes fal nedves fal ellen: A régen épült házak többségénél hiányzik, vagy már elöregedett a falban lévő 'kátránypapír' falszigetelés. A felszívódó talajvíz oldja a talaj különböző rétegeiben lévő ásványi sókat, salétromot, és magával viszi azokat a falazatba. A talajvíz a párolgás során a sókat, penészt a vakolatba juttatja. Onnan a talajvíz eltávozik és hátrahagy rengeteg ásványi sót. Miután a sók elveszítik a nedvességtartalmukat, a nedves fal kiszárad. A száradás során a folyékony halmazállapotból szilárd lesz, ez egy kristályosodási folyamatban zajlik le (mint ahogyan a víz megfagy). A kristályosodás térfogat-növekedéssel jár, és emiatt rendszerint elkezd peregni a vakolat és mállik a fal, penész jelenik meg a vizes és nedves falon. Ezen a homlokzati hibán tudunk segíteni Önnek!

ATL Expert Kft. - Vizsgálat hőkamerával

ATL Expert Kft. - Vizsgálat hőkamerával

Az ATL Expert Kft. épületenergetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozó cég. Szakembereik megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkeznek, a hiteles energetikai tanúsítvány kiállításához. Hőkamerás felvételekkel vizsgálják az épületeket. Segítségével felmérhető az épületek szigetelési hiányosságai, illetve a víz- és fűtésvezetékek esetleges meghibásodásai. Hőtérkép készítést vállalnak, kedvező áron. A cég Diósdon, a Homokbánya utca 2. alatt található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Baumit - homlokzat vakolat

Baumit - homlokzat vakolat

A Baumit az egyik legjelentősebb homlokzat vakolat és szigetelkőrendszer gyártó. A Baumit mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll, a Schmid Ipari Holding és a Wietersdorfer csoport. Homlokzatépítési termékeink: - végső felületképző rétegek - homlokzati hőszigetelő rendszerek - vakolatok - sanova felújító rendszerek - esztrich rendszerek - baumacol - falazóhabar csok - térburkolat képzés, kertépítés Baumit homlokzati építőanyagok a gyártótól.

Baumit - nemesvakolat

Baumit - nemesvakolat

Homlokzati vakolatok, díszlécek a kaphatók boltban. A kezdeti néhány év elteltével kialakult fix termékskálánk, mely elsősorban a svéd Beckers termékeire alapul, de emellett - mint ahogy azt oldalainkon is láthatják - más gyártók minőségi termékeivel is színesítjük termékpalettánkat. A 2001-es évtől a cég polisztirol homlokzati díszítőelemeivel, valamint a Beckers speciális festési technológiáival sikerült hazánkban egyedülálló technológiákat is meghonosítanunk.

Baumit vakolatok

Baumit vakolatok

Homlokzati készvakolatok értékesítése. Vakolatok, alapozók, vízszigetelő emulziók: - Épület hőszigetelés Univerzális mélyalapozó - Vízszigetelő emulzió (medence, lapostetőhöz) - Vízszigetelő emulzió színes (medence, lapostetőhöz) - Vakolat alapozó fehér - Vakolat alapozó színes - Dörzsölt - Kapart 2-1,5 mm finomvakolat - pasztel színek - Dörzsölt - Kapart 2-1,5 mm finomvakolat - intenzív színek - Hengerelt finomvakolat - Lábazati díszvakolat 1-1,5 mm (4 kg/m2) Homlokzati vakolóanyag termékeinket megvásárolhatja szaküzletünkben.

Built Team Kft. - Műanyag ablak

Built Team Kft. - Műanyag ablak

A Built Team Kft. építőipari tapasztalata immáron 20 évre tekint vissza a magyarországi piacon. Cégünk számára nyilvánvaló, hogy a hosszú távú sikeres üzleti vállalkozás nem valósulhat meg elégedett megrendelők/vevők nélkül. Szakképzett munkatársaink az ajánlatkérés felvételétől a garanciálisan végzett munka átadásáig levesznek minden terhet az Ön válláról nyílászárók, beltéri/bejárati ajtók, továbbá ezek kiegészítői (redőnyök, szúnyoghálók) tekintetében, így a pontos igény megfogalmazásán kívül nem kell hogy Önre maradjon a kivitelezés felügyelete.

BurkolóBoy - homlokzatburkolás

BurkolóBoy - homlokzatburkolás

Homlokzat burkolás különféle burkoló lapokkal, kerámia, üveg, klinker, mészkő, márvány, gránit burkoló lapokkal. Terasz burkolás, aljzat hidegburkoló munkák és kerítés burkolás, kő burkoló munkák. Homlokzatok kialakítása burkolással, lépcső burkolás, klinker burkoló lappal.

Caparol Hungária Kft.

Caparol Hungária Kft.

A Caparol - csoport vezető az építőipari festékek németországi piacán. A Caparol termékekkel történt a Magyar Nemzeti Múzeum belső termeinek felújítása, a balatonfüredi Vitorlás Étterem, az egyik magyarországi 'fachwerk' ház homlokzatfestése, a Puchner kastély homlokzatfestése Bikalon, a gyori belvárosi rekonstrukció egyes épületei és nem utolsósorban a Gödölloi Királyi Kastély beltéri és homlokzatfestése.

Tuti menü