Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelő rendszer értékesítés képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Hőszigetelő rendszer értékesítés - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Hőszigetelő rendszer értékesítés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Építőanyag webáruház - GRaS Építési Vállakozó és Építőanyag Keres

Építőanyag webáruház - GRaS Építési Vállakozó és Építőanyag Keres

Építkezik, felújít? Építőanyagok keres? A Vakolatom.hu szuper áron, nagy választékban árul első osztályú Baumit és LB-Knauf vakoló, hőszigetelő és egyéb építőanyagokat. Legfőbb célkitűzésünk, hogy a webáruházunkban megvásárolható kínálatunkkal támogatás nyújtsunk megrendelőinket a számukra a legmegfelelőbb hőszigetelőanyag, vakolóanyag és egyéb építőanyagok megtalálásában és megvásárlásában. Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg. Vakolatom.hu webáruházban megrendelt építőanyagok személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban ha a kedves megrendelő kéri, házhoz szállítást is vállalunk, remek áron! Ugyanitt egy form (űrlap) segítségével is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre. Nézzen körül nálunk, megéri!

GMG Éptech Hungary Kft.

GMG Éptech Hungary Kft.

Amennyiben egy jól bevált és sokrétű megoldást keres válassza a GMG Tech műanyag nyílászáró kínálatát. Műanyag ablak, műanyag ajtó és műanyag erkélyajtók széles választékával várjuk. Műanyag nyílászáróinkat kérhet fa mintás fóliával, mely egyedi színt kölcsönöz a nyílászáróknak, és így házának, otthonának is. Keresse fel weboldalunkat ahol bővebb információt kap termékeink műszaki adatairól, és technológiáról. Weboldalunkon könnyen és gyorsan kérhet egyedi árajánlatot. Amennyiben bármilyen kérdése van keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol szakértő kollégánk választ ad kérdéseire.

Hofstadter Kft. - Baumit rendszerek

Hofstadter Kft. - Baumit rendszerek

A Hofstadter Kft a következő Baumit hőszigetelő rendszereket forgalmazza: - Baumit EPS - Baumit Ásványi - Baumit Grafit EPS - Baumit Open Klíma A hőszigetelő rendszer elemei: polisztirol lap, üvegszövet, ragasztó, alapozó, színvakolat. Kedvező árak, folyamatos akciók!

Homlokzatszigetelés - Hofstadter

Homlokzatszigetelés - Hofstadter

Homlokzatszigetelés: Az utólagos homlokzatszigetelés a házak, lakások energiatakarékossági szempontjából, egyre nagyobb jelentőséget kap. Mivel egy épület hőveszteségének kb. 40%-a a külső falakon képződik, egy jól kivitelezett homlokzatszigeteléssel jelentős mennyiségű energiát, ezáltal pénzt takaríthatunk meg. Ez nem csak télen a fűtésre, de nyáron a hűtésre is igaz. A Hofstadter Kft. családi házak, gipszkartonozási, hideg- melegburkolási, festési, homlokzatszigetelési és gépi vakolási munkáihoz is kínál építőanyagokat

Hozo Kft.

Hozo Kft.

Több mint 20 éves gyakorlat a hőszigetelő anyagok terén... A Hozo Kft. telephelye Fót, a hőszigetelési szaküzlet pedig Újpesten, a Megyeri úton található. Raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy a kiválasztott hőszigetelési anyagok azonnal teherautóra kerüljenek, és a hőszigetelési munka mielőbb megkezdhető legyen. Számítógép vezérelt festékkeverési rendszerünk lehetővé teszi a vakolat, a lábazati vakolat és a ház többi festésre váró felületéhez (korlátok, lépcsők) a színben összeillő festékek kikeverését. Munkatársaink sok, a jó hőszigeteléssel kapcsolatos tévhit eloszlatásában is segítségére lehetnek, hogy ne évek múlva jöjjön rá, hol hibázott...

Hőszigetelő rendszerek - Ötletek Építkezőknek

Hőszigetelő rendszerek - Ötletek Építkezőknek

Miért érdemes hőszigetelni? Tudtad, hogy nem csak a külső falat, hanem a lábazatot és a tető felőli részt is érdemes szigeteléssel ellátnod. Ellenkező esetben hőhíd keletkezhet, mely a penész megjelenésének biztos előjele. Egészségkárosító hatásáról nem is beszélve... Hasznos ötletek, tippek felújítás, építkezés során. Gyere be építőanyag telepünkre Zalaegerszegen! Hetente friss információ az Építkezők Blogjában!

Rosso-Car Kft.

Rosso-Car Kft.

Tevékenységeink: homlokzatszigetelés, homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek forgalmazása, utólagos hőszigetelés, dryvit szigetelés kivitelezése színkeverés. Fő termékeink: - polisztirollapos homlokzati hőszigetelés - kőzetgyapotos hőszigetelő rendszerek - EPS polisztirol lapok - kőzetgyapot üveggyapot hőszigetelők - kül és beltéri színező-díszítő vékonyvakolatok - kültéri falfestékek színkeveréssel - lábazati díszítő vakolatok színkeverés - homlokzati díszítő elemek

Tégla webáruház - GRaS Építési Vállakozó és Építőanyag Kereskedő

Tégla webáruház - GRaS Építési Vállakozó és Építőanyag Kereskedő

A Téglám webshop piacképes áron, nagy választékban árul prémium minőségű Mályi, Pápateszéri téglagyári és Leier, Xella termékeket. Legfőbb óhajunk, hogy termékeinkkel támogatást adjunk partnereinknek házuk, lakásuk építéséhez. Webshopunkban széles választékban megrendelhetőek Ytong, Silka, Leiertherm, PORObrick és Bakonytherm termékek. Webboltunkban mindent megtalál, ami a falak felépítéséhez kell. Termékeinkből: porobrick tégla, porobrick rw fokozott hőszigetelésű tégla, porobrick 30 nf, 30-as tégla, leier tégla leierplan iso tégla, leier mesterfödém, leier födémpalló, leier áthidaló, bakonytherm 30 nf, bakonytherm tégla, bakonytherm áthidaló, bakonytherm födémrendszer, ytong multipor, ytong silca hanggátló, ytong válaszfal lap, ytong falazóelem.) Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal várjuk a kedves vásárlóinkat. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg. A Téglám.hu weblapon igényelt termékek átvehetőek telephelyünkön: 2225 Üllő, Pesti út 209.

Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne. Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk. Mi, a Velünk Kft. 3 fő építészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Tuti menü