Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzati nyílászárók képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzati nyílászárók - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzati nyílászárók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alumínium ablak - Átrium-Batta Kft.

Alumínium ablak - Átrium-Batta Kft.

Nyílászárók alumíniumból. Az Átrium-Batta Kft. profilja az exkluzív alumínium nyílászárók: ablakok, bejárati ajtók, előtetők, portálok, függönyfalak valamint alu-fa, műanyag és fa nyílászárók és árnyékolástechnika értékesítése. Az ablak kiváló minőségű, megbízható profilcsaládból készül, melyet a német Rosenheim-i és a magyar ÉMI minősítések is igazolnak.

Built Team Kft. - Műanyag ablak

Built Team Kft. - Műanyag ablak

A Built Team Kft. építőipari tapasztalata immáron 20 évre tekint vissza a magyarországi piacon. Cégünk számára nyilvánvaló, hogy a hosszú távú sikeres üzleti vállalkozás nem valósulhat meg elégedett megrendelők/vevők nélkül. Szakképzett munkatársaink az ajánlatkérés felvételétől a garanciálisan végzett munka átadásáig levesznek minden terhet az Ön válláról nyílászárók, beltéri/bejárati ajtók, továbbá ezek kiegészítői (redőnyök, szúnyoghálók) tekintetében, így a pontos igény megfogalmazásán kívül nem kell hogy Önre maradjon a kivitelezés felügyelete.

Fa ablak - Bói Kft.

Fa ablak - Bói Kft.

Fa homlokzati nyílászárók a Bói Kft-től. Natúr és festett kivitelben. Mindkét nyílászáró típusnál úgy választottuk ki beszállítóinkat, hogy termékekik megfeleljenek a legszigorúbb műszaki elvásároknak. Anyaguk borovi fenyőből készült, hossztoldott, rétegragasztott szerkezetek. Érd - központ, ablak és ajtó mintabolt, raktár

Fa ablak - Hofstadter Kft.

Fa ablak - Hofstadter Kft.

Hofstadter homlokzati fa nyílászáró. A fa nyílászárók rendszeres karbantartása esetén hosszú ideig megőrzik minőségüket. Nyílászárók passzív házakhoz is vetemedésmentes háromrétegben ragasztott alapanyagból.

GMG Éptech Hungary Kft.

GMG Éptech Hungary Kft.

Ha esztétikus és minőségi megjelenést szeretne otthonának, válassza minőségi fa nyílászáró kínálatunkat. Fa nyílászáró kínálatunkban megtalálhatóak a fa ablak, fa bejárati ajtó és fa erkélyajtó termékek. Látogasson el weboldalunkra ahol további hasznos és fontos információt megtalál termékeinkről. Weboldalunkon gyorsan és egyszerűen tud árajánlatot kérni egyedi fa nyílászáróira. Amennyiben további kérdései vannak a termékkel vagy technológiával kapcsolatban, keresse fel szakértő kollégánakt, vagy tegye fel kérdését e-mailben.

Műanyag ablak - Áronház Kft.

Műanyag ablak - Áronház Kft.

Homlokzati műanyag nyílászárók az Áronház Kft-től. Fehér színű műanyag nyílászáróink tág műszaki és esztétikai határok között választhatók. Minden termékünk rendelkezik az összes építőipari engedéllyel és a legjobb minősítésekkel, akár passzív házakhoz is. Légkamrák száma: 3, 5, 6, 7. További részletek a weboldalon, vagy bemutatótermünkben: Bemutatóterem: XXII. kerület, Nagytétényi út 60.

Tuti menü