Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzati építőanyag gyártók képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzati építőanyag gyártók - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzati építőanyag gyártók
Keresés
Találatok száma - 14 db
Baumit - homlokzat vakolat

Baumit - homlokzat vakolat

A Baumit az egyik legjelentősebb homlokzat vakolat és szigetelkőrendszer gyártó. A Baumit mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll, a Schmid Ipari Holding és a Wietersdorfer csoport. Homlokzatépítési termékeink: - végső felületképző rétegek - homlokzati hőszigetelő rendszerek - vakolatok - sanova felújító rendszerek - esztrich rendszerek - baumacol - falazóhabar csok - térburkolat képzés, kertépítés Baumit homlokzati építőanyagok a gyártótól.

Baumit - nemesvakolat

Baumit - nemesvakolat

Homlokzati vakolatok, díszlécek a kaphatók boltban. A kezdeti néhány év elteltével kialakult fix termékskálánk, mely elsősorban a svéd Beckers termékeire alapul, de emellett - mint ahogy azt oldalainkon is láthatják - más gyártók minőségi termékeivel is színesítjük termékpalettánkat. A 2001-es évtől a cég polisztirol homlokzati díszítőelemeivel, valamint a Beckers speciális festési technológiáival sikerült hazánkban egyedülálló technológiákat is meghonosítanunk.

Casati Color Kft. - vékonyvakolat

Casati Color Kft. - vékonyvakolat

Casacril egy acril-silosan tartalmú üvegszál erősített vékony homlokzati vakolat, amely alkalmas az építőiparban megjelenő bármely homlokzat színezésére, szigetelésére. A Casati festékgyár, az 1936-ban alapított azonos nevű családi vállalkozásból indulva, fejlődött Olaszországban piacvezető gyártóvá. Itt készülnek a legmagasabb igényeket is kielégítő, műszakilag magas színvonalat képviselő, környezetbarát termékek. Ezek az építőiparban használt bel- és kültéri festékek, vékony vakolatok, szigetelőanyagok, vagy a lakások belső kialakításához vizes, oldószeres, szagtalan festékek, valamint az élet egyéb területein használt favédő lazúrok, lakkok, rozsdagátlók, aerosolos festékek, alapozók, színezők, hígítók stb. Termékeink minőségét az a tény is garantálja, hogy a Casati család a nevét adja termékeihez. A cég megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhető, hogy mára az egész világra kiterjedő partnerkapcsolatai vannak. A Casati ColorKft. kizárólagos joggal 1998 óta forgalmazza ezeket a homlokzat színező termékeket Magyarországon.

CREATON Hungary Kf - szálcement burkolat

CREATON Hungary Kf - szálcement burkolat

Az Equitone a szálcement homlokzatburkolat vezető márkája. A szálcement Eternit név alatt is ismertté vált. A szálcement természetes ásvány tartalmú kompozit anyag egyedülálló esztétikai és fizikai tulajdonságokkal. Az átszellőztetett homlokzat kedvelt ahol az időjárási viszonyok ingadozóak. A szerelt homlokzat külső felületén az eső-, illetve a napsugárzás hatása megtörik. A lapok nagytáblás kialakításban is készülhetnek. Tipusai: natura, tectiva, eter-color, textura, pictura, alumínium alszerkezet

Eternit, Creaton Homlokzat, palák

Eternit, Creaton Homlokzat, palák

Eternit és Creaton homlokzatok széles választéka a CREATON Hungary Kft-től. A Cedral homlokzatburkoló panellel markáns homlokzati kialakításokat lehet létrehozni vízszintes átfedéses- vagy függőleges fa(deszka). A szálcement homlokzatburkoló lapok sokoldalú alkalmazási területe által designerek óhaja teljesülhet szinte minden kivitel esetén.

Homlokzat szigetelő anyagok

Homlokzat szigetelő anyagok

Lenne két kérdésünk. Építkezést tervezel? A legmegfelelőbb építőanyag portált keresed? Ha igen, nálunk ezeket mind megtaláltad! Az építőanyagturkáló.hu nevű honlapon építkezéshez és felújításhoz egyaránt található építőanyagokkal foglalkozunk. Kikerestük az építőanyag gyártók legvevőbarátibb akcióit, amelyeket oldalunkon közzé is teszünk. Néhány keresett építőanyag, amit az építőanyagturkálón forgalmazunk: Porobrick, Mapei, Masterplast, Terrán tetőcserép, Austhrotherm, Bachl, Balobau, Ursa, Velux, Porotherm tégla, Ytong, Xella, Silka stb... Az építőanyag keresőt használva lehet kutakodni a netes oldalunkon található építési anyagok közt. Abban az esetben, ha nem járna eredménnyel a keresés, akkor érdemes kapcsolatba lépni velünk az elérhetőségeink egyikén, és mi segítünk az építőanyag beszerzésében. Ajánlatot is kérhetsz azonnal, az ajánlatkérő formot kitöltve. Az építőanyagturkálót megtalálhatod online az interneten, továbbá az alábbi helyszínen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.

Kemikál Rt - vakolat

Kemikál Rt - vakolat

A KEMIKÁL Építőanyag-ipari ZRt, Magyarország legrégebbi építőanyag-ipari segédanyagokat, szigetelő- és vegyi anyagokat gyártó vállalata. Azon kevés hazai cégek közé tartozik, akik a mai napig 100%-ig magyar tulajdonban maradtak és megállják helyüket az erős külföldi tulajdonú vállalatokkal szemben. Az 1970-es évek elején a KEMIKÁL úttörő szerepet vállalt Magyarországon az építőipar kemizálásában, a homlokzati vakolatanyagok fejlesztésében. Technológiai fejlődése és ennek alapján piaci részesedése is folyamatosan növekedett. Homlokzati vakolatok gyártása és kereskedelme.

Layher Blitz állványrendszerek

Layher Blitz állványrendszerek

Építkezik? Felújít? Válassza a Homlokzati Állvány Bérlés Csapatát! Cégünk kiváló minőségű, stabil és biztonságos építőipari állványok tervezésével, szakszerű építésével, bérbeadásával és annak szállításával foglalkozik, mindeztkorrekt hozzáállással és elérhető áron! Képzett munkatársaink praktikus megoldási lehetőségeket kínálnak valamint sok hasznos tanácsokat adva állnak az Ön rendelkezésére! Jöjjön el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen és ismerje meg a német Layher Blitz állványok előnyeit!

LB-Knauf - homlokzati vakolat

LB-Knauf - homlokzati vakolat

A magyar építőipari paicon a LB-Knauf homlokzati vakolatok igen népszerű termékek. A vállalat a termékeit alapvetően kereskedői hálózaton keresztül értékesíti, így a termékek Magyarországon több mint 500 értékesítési ponton érhetők el. A kereskedelmi csapat az ország teljes területén értékesítési és szakmai segítséget ad közvetlen és közvetett partnereinek.

Hirdetés
Nikecell - Dryvit vakolatrendszer

Nikecell - Dryvit vakolatrendszer

A Nikecell Kft. a hagyományos EPS termékek és dryvit rendszerek régóta közismert hazai gyártója. 1966-ban, több mint három évtizede gyártottuk első Nikecell hőszigetelő lemezeinket. A rendszer megfelelő alapozással kezdődik, az adott felületre használatos hőszigetelő lemez felragasztásával (szükséges esetben dübeles rögzítéssel), üvegháló erősítéssel és vékonyvakolat felhordásával nyeri el végleges formáját. A homlokzati hőszigetelő rendszerek nemcsak az utólagos energetikai célú épületjavítások ideális megoldásai, hanem az egyre magasabb hőszigetelési követelmények elérésében az új épületek külső falainak legoptimálisabb műszaki megoldásai is. A rendszerek energiamegtakarítást eredményeznek, emelik az épületek műszaki és esztétikai értékét. Alkalmazásukkal egészséges, magas komfortfokozatú belső terek alakíthatóak ki.

Peakston - finomvakolatok

Peakston - finomvakolatok

A Peakston Kft. 1993-ban családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy modern, jó minőségű és ugyanakkor elérhető árú építőipari segédanyagokat gyártson a magyar piacra. Az azóta eltelt közel tizenöt év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel, gyorsan túlnőve a családi vállalkozásokra jellemző kereteket. Felhasználásra kész, akryl bázisú, környezeti hatások ellen védő dekoratív finomvakolatokat kínálunk, külső és belső igényes falfelületekre. További homlokzat kialakítási termékeinket tekintse meg weboldalunkon.

Sakret - vakolatok

Sakret - vakolatok

Sakret egyike a világ legnagyobb szárazhabarcs gyártójának. Európa és Amerika szerte több mint 60 székhellyel van jelen. Európában a Sakret licence használó vállalatait 26 gyártóbázis szolgálja ki. A Sakret Hungária termékei jelen vannak a habarcs, vakolat, esztrich, burkolástechnika, hőszigetelés, lőttbeton ill. csatornázási műtárgyak felületvédelme piacain. A Sakret homlokzati vakolatképző termékei: - Alapvakolatok-előfröcskölők - Simítóvakolatok - Glettek - Nemesvakolatok - Festékek - Alapozó-segédanyagok - Tartozékok-kiegészítők Sakret homlokzati vakolatok a gyártótól.

Sto Építőanyag Kft.

Sto Építőanyag Kft.

A Sto AG a homlokzati hőszigetelések, külső-belső festékek, vakolatok, dekoratív bevonatok szakértő gyártója. Betonvédelem és javítás, műgyanta aljzatbevonatok, hídszigetelések, akusztikai rendszerek éppúgy megtalálhatók választékában, mint a ragasztott vagy szerelt, szellőztetett hőszigetelőrendszerek. Az Sto, mint homlokzatspecialista, garantálja a rendszerben történő felépítést és minden alkotórész finom összehangolását. A szigetelő rendszerekben, bevonatokban és homlokzati profilokban generációk tapasztalata és kutatás rejlik.

Weber - homlokzat szigetelés, vakolat

Weber - homlokzat szigetelés, vakolat

A Weber - a világ vezető habarcsgyártója a legfejlettebb technológián alapuló megoldások teljes skáláját kínálja annak érdekében, hogy a legmagasabb technikai követelményeknek is megfeleljen. Minden típusú vakolatnak más-más előnye van, ezért kérjük, gondolják át, pontosan milyen vakolatra van szükségük. Ezen az oldalon lépésről lépésre kiválaszthatja Önnek legmegfelelőbb terméket! Nemesvakolat, vagy vékonyvakolat, minden típusú vakolatnak más-más előnye van, ezért kérjük, gondolják át, pontosan milyen vakolatra van szüksége. A teljes homlokzati vakolatrendszereket megtalálják oldalunkon.

Tuti menü