Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat világítás képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat világítás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat világítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Jávorszky Elektro-Service

Jávorszky Elektro-Service

Cégünk 32. éve áll az ipar és a lakosság szolgálatában. Szolgáltatásaink: - Villamos munkálatok világítástechnikai kivitelezések. - Erősáramú kivitelezések, , - Gyengeáramú kivitelezések, - Villamos energetikai mérések, - Álmennyezetek készítése, - Díszvilágítás, Szakértői tevékenységek hiteles jegyzőkönyvek készítésével:: érintésvédelmi, szabványossági, villámvédelmi felülvizsgálatok robbanás-biztos berendezések ellenőrzése

Occhió - világítás

Occhió - világítás

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk és európai gyártó partnereink széles termékválasztéka Megbízóink rendelkezésére áll. Cégfilozófiánk fontos eleme, hogy olyan európai gyártók magas minőségi színvonalú termékeit forgalmazzuk, melyek termékei megfelelnek az összes uniós és magyar direktívának. A gyártókkal együtt nagy hangsúlyt fektetünk a garanciális problémák gyors és rugalmas megoldására.

Schreder - fényvetők

Schreder - fényvetők

A Tungsram-Schréder Világítási Berendezések Zrt. Magyarország vezető kültéri világítótesteket gyártó vállalata. A Tungsram-Schréder által gyártott világítótestek ejlentős része sealsafe rendszerű, vagyis hermetikusan zárt optikai térrel rendelkezik, amely védelmet nyújt a por és a víz ellen, illetve jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket is. A termékek remek formai kialakításuk mellett erősek, tartósak, gazdaságosak és energiatakarékosak is.

Travenum Kft. - Led világítás

Travenum Kft. - Led világítás

Választékunkban a világítástechnika számos korszerű eszköze ? LED panel, fénycső ? mellett olyan kényelmi és biztonsági berendezések is szerepelnek, mint a FI relé vagy a különféle mozgásérzékelők és időkapcsolók. Ismert márkák megbízható termékeit ajánljuk a Kanlux fényforrásoktól a Schneider Electrics kismegszakítón át az ELKO-EP Inels épületautomatizálási rendszereiig. Felkészült, a szakmában töltött évek során szerzett tapasztalatokkal felvértezett kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire.

Zaj DJ - Látványvilágítás

Zaj DJ - Látványvilágítás

Csoportunk kiemelt szakterülete a LED-technológián alapú látványvilágítás. Megoldást tudunk szállítani kültéri és beltéri, víz alatti és egyéb extrém körülményeken üzemelő rendszerekre. A hazai piacon egyedüllállóak vagyunk abban, hogy az építészmérnök és designerek vízióit saját fejlesztő és gyártó részlegünk segítségével képesek vagyunk életre hívni. Képviselt márkáink közül a teljesség igénye nélkül szeretnénk kiemelni a következőket: MBN Proled, Griven, Neo Neon, Space Cannon.

Tuti menü