Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat tisztítás és felújítás képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat tisztítás és felújítás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat tisztítás és felújítás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Anti-Graffiti Bt.

Anti-Graffiti Bt.

Cégünk '96-os megalakulása óta ' A teljes körű tisztaságért!' jelszavához hűen szembeszáll a környezetünket körülvevő piszokkal, mocsokkal és a mindent beborító falfirkákkal szemben. Számos megrendelőnk bizalmát és elismerését nyertük el falfirka eltávolítás, felületvédelem és felülettisztítás szolgáltatása során. Az eltelt évek alatt komoly tapasztalatokat szereztünk - melyekből a lehető legtöbbet igyekszünk átadni ügyfeleinknek - így bátran állítjuk, hogy a falfirkák vesztesek cégünkkel, az általa használt és forgalmazott vegyszerekkel szemben.

Aquapol - falszárítás

Aquapol - falszárítás

Falszárítási megoldásaink vizes fal nedves fal ellen: A régen épült házak többségénél hiányzik, vagy már elöregedett a falban lévő 'kátránypapír' falszigetelés. A felszívódó talajvíz oldja a talaj különböző rétegeiben lévő ásványi sókat, salétromot, és magával viszi azokat a falazatba. A talajvíz a párolgás során a sókat, penészt a vakolatba juttatja. Onnan a talajvíz eltávozik és hátrahagy rengeteg ásványi sót. Miután a sók elveszítik a nedvességtartalmukat, a nedves fal kiszárad. A száradás során a folyékony halmazállapotból szilárd lesz, ez egy kristályosodási folyamatban zajlik le (mint ahogyan a víz megfagy). A kristályosodás térfogat-növekedéssel jár, és emiatt rendszerint elkezd peregni a vakolat és mállik a fal, penész jelenik meg a vizes és nedves falon. Ezen a homlokzati hibán tudunk segíteni Önnek!

Extrém Élmény Bt. - galambriasztó

Extrém Élmény Bt. - galambriasztó

Tapasztalatunkra alapozva szeretnénk két általunk kínált megbízható, időtálló, állatbarát, esztétikus terméket bemutatni, mely távol tartja a galambokat, madarakat. Tudjuk, hogy a galambriasztás nem könnyű feladat, de az általunk szerelt madárriasztási módok mentesítik Önt a galambok okozta kellemetlenségektől, betegségektől, ürülékektől, amelyek savtartalma károsítja, ill. szétmarja a különböző felületeket. Mi válaszolunk a galambijesztőkkel kapcsolatos kérdéseikre, illetve galambvédelmi, és madárvédelmi ügyekben tanácsot is adunk! Kérjen árajánlatot online, 100% pénzvisszafizetés garanciával! - Székhely: 1041. Budapest

Fort Kft.

Fort Kft.

Fort Surfout felülettisztítási rendszer kültéren - ozmózis vízzel. A mai technológiákat ismerve elmondható, hogy az ozmózis víz, a karbonszálas cső; és a speciális tisztító kefe együttes használatával a felülettisztítás Fort Surfout technológiával a legoptimálisabb megoldást nyújtja. Egyedi felülettisztítási rendszereinket, berendezéseinket az Ön igényeihez igazodva utánfutókra, autókba, hidraulikus emelőkre, épületekbe, hajókba szereljük. A FortKft. egy környezettudatos cég, melynek minden tisztítási feladatra van tökéletes megoldása!

Grafftistop

Grafftistop

A lényeg, ha zavar minket, egy firka, azt eltávolítathatjuk akár a graffitistop jovoltából. A későbbiekben a takarítás számlájával, és az eltávolított graffiti dokumentációjával kártérítési igénnyel élhetünk. Ez természetesen, nem az egyik napról a másikra történik, de a kis esély is esély. Homlokzati graffiti eltávolító tisztító szerek árusítása.

Hofstadter-  homlokzat szigetelés

Hofstadter- homlokzat szigetelés

2008 óta a Kärcher csak a végfelhasználóknak szánt magasnyomású mosónál három világújdonságot dobott piacra: a K HC 10 típusú, hidrotechnológiás készüléket, a K 2.20 típusú, 4 kerekes készüléket és a világszerte leghalkabb modelleket a K 3.00 és K 4.00 típusú készülékeket. A tisztítási technológia világpiaci vezetőjét a jövőben is a találékonyság, csúcsteljesítmény és innovatív problémamegoldások fogják jellemezni. 2009 óta a Kärcher forgalmazza a legmagasabb nyomású mosókat is, melyekkel a felhasználó akár 2.500 bar nyomással nem csak tisztítani tud, hanem akár homlokzatokat is felújíthat és betonréteget bonthat le.

Homlokzati hőszigetelés webshop

Homlokzati hőszigetelés webshop

Építkezik és kéne jó szigetelőanyag? Ne is keressen tovább, mert itt meglesz! A jószigetelés.hu internetes oldalon legfőképpen Rockwool termékeket adunk el. Valamint kaphatóak még: Ursa és Bachl termékek is. Pár kiemeltebb építkezési anyag, amelyet az oldalunkon megtalálhat: ásványgyapot hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés, homlokzati hőszigetelő, lépésálló szigetelés steprock, rockwool lapostető szigetelés, rockwool multirock, rockwool steprock, rockwool tetőszigetelés, rockwool csőhéj pipo als, rockwool vakolható homlokzati hőszigetelés, rockwool válaszfal szigetelés airrock, rockwool deltarock, rockwool frontrock max e, rockwool homlokzati hőszigetelés frontrock, rockwool hőszigetelő lemez. Látható, itt minden van, ami a minőségi szigeteléshez szükséges! Oldalunkon, a jószigetelés.hu-n, folyamatosan megújuló árukészlettel, illetve gyors és kulturált kiszolgálással várjuk vásárlóinkat. Ügyintézőink a felmerülő kérdések esetén, azonnal segítenek. Akár ajánlatot is kérhet azonnal, ehhez elég kitöltenie az ajánlatkérő űrlapot, amit az ajánlatkérés menüben találhat meg.

Ifotech Clean Kft.

Ifotech Clean Kft.

Rendszeresen figyeljük, teszteljük az újonnan megjelenő festékeket, termékeket, és kidolgozzuk az eltávolításukhoz szükséges eljárásokat. Az évtizedes tapasztalatok és számtalan hosszú távú kísérlet bizonyítja, hogy védőszereink a legkülönfélébb felületeken is maximális védelmet nyújtanak a festék, sőt a napjaink legnagyobb kihívását jelentő filc firkák ellen is. A folyamatos korszerűsítésnek és fejlesztésnek köszönhetően termékeink a graffiti eltávolítás és védelem minden területén az élvonalba tartoznak.

Schomburg - vakolatfelújítás

Schomburg - vakolatfelújítás

A Schomburg GmbH 1937-ben családi vállalkozásként alakult. Az alapítás óta eltelt hét évtized során a SCHOMBURG csoport építőipari adalékanyagok helyi gyártójából nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely építőanyag-rendszereket gyárt és forgalmaz világszerte az épületek és építmények vízszigetelése, felújítása, karbantartása, lap- és térburkolatok ragasztása, ipari padlók, valamint beton-adalékanyagok területén. A társaság saját fejlesztésű homlokzati építőanyagokat gyárt, melyeket központi laboratóriumában a felhasználói igényekhez és az építőipar fejlődéséhez igazodva folyamatosan tökéletesít.

Tuti menü