Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat szinező vakolatok képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat szinező vakolatok - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat szinező vakolatok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Harmonia

Harmonia

Cégünk 2001 óta van jelen a romániai építőanyag értékesítő piacon. Főleg Csíkszeredában és környékén, Hargita megyében vagy akár az ország bármely területén igyekszünk biztosítani vevőink igényeit elsősorban a homlokzati rendszerekkel kapcsolatosan. Aljzatok, álmennyezetek, festékek, vakolatok, szigetelőrendszerek, tetőburkolások és több más építőipari termékek bő választékával, valamint minőségi szolgáltatásokkal tudunk a segítségére lenni.

Mixtura Kft.

Mixtura Kft.

A Mixtura Kft színező vakolatai gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, kvarc és más ásványi töltőanyagot, szálerősítést és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös kiszerelésű vékony vakolatok. Termékeink korlátozottan pára- és légáteresztő, szennyeződésre kevésbé hajlamos, füstgázoknak, alkáliáknak jól ellenáll. Felülete mosható. A vakolat felhordása előtt Színező vakolatalapozó használata kötelező! Rövid szállítási határidőkkel, rugalmas fizetési feltételekkel, és kiváló minőségű termékekkel várjuk minden kedves jelenlegi és leendő Partnerünket!

Revco Kft.- kültéri vakolat

Revco Kft.- kültéri vakolat

Cégünk folyamatosan új fejlesztésekkel próbál a piac kihívásainak eleget tenni. Kizárólag vizes emulziós, környezetbarát anyagok kerülnek a fejlesztési listára. A környezet védelme nagy hangsúlyt kap a Revco technológiai és technikai stratégiájában is. Revco Origo beltéri diszperziós falfesték: vízzel hígitható, ecsettel, szórópisztollyal vagy hengerrel is felhordható. Számos termékünk közül válaszhat weboldalunkon!

Supralux - vakolatok

Supralux - vakolatok

Az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Zrt. Magyarországon bejegyzett holland tulajdonú részvénytársaság. Székhelye Tiszaújvárosban van, irodát tart fenn Budapesten. Hosszan tartó szépség és védelem az időjárás ellen: Minőségi, időjárásálló fehér és színes kültéri festékek, vakolatok és alapozóik. Vizes diszperziós lábazatfestékek, kültéri falfestékek, épületek homlokzatának és lábazatának (nagy szilárdságú vakolat, beton, cement) alapozás utáni és felújító festésére. Pala, beton és beltéri falfelületek festésére is használható.

Tuti menü