Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat lábazati vakolatok képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat lábazati vakolatok - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat lábazati vakolatok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Etüzép - Lábazati vakolatok

Etüzép - Lábazati vakolatok

Nálunk mindent megtalál amire szüksége lehet építkezés, felújítás esetén! Ha megtalálta, mi a lehető leghamarabb házhoz szállítjuk Önnek, és ha kell szakembereink segítenek a be-, fel-, ésösszeszerelésében. Önnek egy lépést sem kell tennie, egyszerűen, gyorsan, pontosan és versenyképes árakon dolgozunk. Komplett polisztirollapos hőszigetelő rendszerek, külön lábazati és homlokzati rendszerek.

Hofstadter Kft. - hőszigetelő vakolat

Hofstadter Kft. - hőszigetelő vakolat

Az összesen közel 200 főt foglalkoztató, pilisvörösvári Hofstädter cégcsoport vállalkozásai családi vállalkozások. Tevékenységeink: - Építőanyag-forgalmazás - Nyílászárók gyártása - Logisztikai, fuvarozási tevékenység - Építőanyag-forgalmazás Nálunk megtalálja a Baumit homlokzati vakolatrendszer teljes típusválasztékát. Homlokzati vakolat megoldások első kézből. Kedvező árak, Baumit akciók egész évben.

LB Knauf - lábazati dekorvakolat

LB Knauf - lábazati dekorvakolat

Az épületek falfelületeinek kisebb, de nem elhanyagolható része a lábazat. Színezése és a megfelelő burkolóanyag kiválasztása fontos feladat. ebben is segítséget kíván nyújtani. Lábazati vakolatunk speciális, osztályozott kvarcszemcsékből álló, magas diszperzió tartalmú bevonóanyag. Az időjárásnak rendkívül ellenálló,rugalmas,vízzáró de páraáteresztő, jó repedés áthidaló képességű, mosható. A maradandóan szép felület eléréséhez kiválóan feldolgozható terméket nyújtunk át a kivitelezőknek. A vakolat állaga kivételesen lágy, mely rendkívül jól feldolgozhatóvá teszi a terméket. Könnyedén összesimítható, a kvarcszemcsék, formájuk miatt tökéletesen összeállnak így az ügyes mester keze alatt rendkívül tetszetős, esztétikus lábazat párosul az épület homlokzatához. Fejlesztéseink során figyelembe vettük a vásárlók egyre változatosabbá váló homlokzati színválasztását.

LB-Knauf - szinezővakolat

LB-Knauf - szinezővakolat

Az LB-Knauf a magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt. Lábazati szinezővakolatokat többféle színben, külső és belső felületek díszítésére, lábazatok képzésére használjuk. A megszilárdult felület mosható, fagyálló.

MASTERPLAST Gyártó és Kereskedelmi Kft.

MASTERPLAST Gyártó és Kereskedelmi Kft.

A Coratrend lábazati márvány vakolat az egyik legjobb és legstabilabb lábazati vakolat. Márvány vakolataink többféle színvilágban érhetőek el, hogy Ön ki tudja választani háza, otthona számára a megfelelő lábazati vakolatot. A lábazati vakolat anyagát tekintve műgyanta kötőanyagú, plasztikus, színes ásványi szemcsékből álló díszítő lábazati vakolat. Amennyiben bármilyen jellegű kérdése van, keresse szakértő kollégánkat, hogy minél több és hasznos információt kapjon a Coratrend lábazati vakolat családunkról.

Szigetelőáruház

Szigetelőáruház

Isotech Euroquarz Lábazati Vakolat. Lábazati díszítővakolat színezett szemcsékkel. A szemcsék kombinációjával több száz színt állíthatunk elő. Az Euroquarz Lábazati vakolat alkalmazása esztétikus védelmet ad a lábazatnak. A lábazati díszvakolat a dekoratív simítási munkálat kategóriájába tartozó termék, külső és belső igényes felületképzésekhez lábazaton, oszlopokon

Tuti menü