Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat festékek képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat festékek - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat festékek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Caparol Hungária Kft.

Caparol Hungária Kft.

A Caparol - csoport vezető az építőipari festékek németországi piacán. A Caparol termékekkel történt a Magyar Nemzeti Múzeum belső termeinek felújítása, a balatonfüredi Vitorlás Étterem, az egyik magyarországi 'fachwerk' ház homlokzatfestése, a Puchner kastély homlokzatfestése Bikalon, a gyori belvárosi rekonstrukció egyes épületei és nem utolsósorban a Gödölloi Királyi Kastély beltéri és homlokzatfestése.

Hagentaler Hungária

Hagentaler Hungária

Ausztria egyik legnagyobb Duna-hídját, a hainburgit, a sárvári és a körmendi Rába-hidat, s immár számos távvezetéket és mikrohullámú átjátszótornyot is a Hagentaler Hungária által forgalmazott termék véd a korróziótól. Többek közt a Magyar Villamos Művek, az E. ON Hungária, a T-mobile, a Vodafone, az Országos Villamosipari Tröszt és sok más cég is Hagentaler festékeket, bevonatokat használ, legismertebb fejlesztésünknek, a Passivit H2O, vízzel hígítható környezetbarát bevonatnak, pedig mindenki a csodájára jár!

Kolor.hu - homlokzatfesték

Kolor.hu - homlokzatfesték

A Maximum Kolor Kft. országos homlokzati festékértékesítési hálózattal rendelkező Magyar cég. Számtalan kész homlokzati színezőmegoldást kínálunk vevőinknek. Termékeinket megtalálja az ország számos pontján található festék szaküzletekben is. Márkás homlokzati festék termékeink garancia a minőségre.

Trilak Kft. -  homlokzati falfesték

Trilak Kft. - homlokzati falfesték

Festék módjára felvihető hőszigetelési eljárásunkkal Ön egyszerre oldhatja meg épületének festését, hőszigetelését, penészmentesítését. Hővisszaverő festékünk, apró hővisszaverő kerámiagömböket tartalmaz, amely eredményesen védi lakását a felmelegedéstől, illet télen a lehűléstől. A nyári hőséggel szemben alkalmazza kültéri hőszigetelő festékünket, a téli hideggel szemben használja beltéri festékünket. A hőszigetelő festék felhasználásával akár 40% -kal alacsonyabb fűtési költséget tud elérni. Energia megtakarítás, penészmentesítés, hőszigetelés festék felhasználásával. Ismerje meg Ön is. Hőszigetelő festékünk egyedülálló módon alkalmas faépületek hőszigetelésére, fémépületek hő védelmére, műemlék jellegű épületek hőszigetelésére.

Tuti menü