Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat felmérés képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat felmérés - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat felmérés
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Photo Metric Kft.

Photo Metric Kft.

Az általunk alkalmazott homlokzat felmérési eljárásnak (mely a geodéziai és a fotogrammetriai módszerek ötvözete) az egyik nagy előnye, hogy a terepi munka időszükséglete minimálisra csökkenthető, a felmérés nagy részét az irodai utómunka teszi ki. Ennek eredményeként a homlokzat felmérés az ország egész területén hatékonyan és gyorsan elvégezhető. A homlokzatfelmérés eredménye a 2D homlokzatrajzon kívűl 3 dimenziós is lehet, a 3D épületmodellek fajtáiról itt talál egy rövid ismertetést.

Alba Otthon Kft. - Homlokzati állvány bérlés

Alba Otthon Kft. - Homlokzati állvány bérlés

Építkezik? Felújít? Válassza a Homlokzati Állvány Bérlés Csapatát! Cégünk kiváló minőségű, stabil és biztonságos építőipari állványok tervezésével, szakszerű építésével, bérbeadásával és annak szállításával foglalkozik, mindezt korrekt hozzáállással és elérhető áron! Képzett munkatársaink praktikus megoldási lehetőségeket kínálnak valamint sok hasznos tanácsokat adva állnak az Ön rendelkezésére! Jöjjön el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen és ismerje meg a német Layher Blitz állványok előnyeit!

Aluminíum és mobil állványok forgalmazása

Aluminíum és mobil állványok forgalmazása

Szériagyártott vagy egyedi igényekre tervezett alumínium állványok, alumínium szerkezetek tervezése, gyártása és forgalmazása a dobogós létrától a mobil állványig. Legyen szó raktárról vagy szerelőcsarnokról, tapasztalatunk és minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja Önt a nagy teherbírású (min. 15 kN), mégis könnyen mozgatható ipari szerkezetekről. TÜV minősített alumínium állványainkat repülőtereken is megtalálja! Nem ismeri ki magát az SAP-ben? Segítünk vállalkozásának az SAP fordításban is!

ATL Expert Kft. - Vizsgálat hőkamerával

ATL Expert Kft. - Vizsgálat hőkamerával

Az ATL Expert Kft. épületenergetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozó cég. Szakembereik megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkeznek, a hiteles energetikai tanúsítvány kiállításához. Hőkamerás felvételekkel vizsgálják az épületeket. Segítségével felmérhető az épületek szigetelési hiányosságai, illetve a víz- és fűtésvezetékek esetleges meghibásodásai. Hőtérkép készítést vállalnak, kedvező áron. A cég Diósdon, a Homokbánya utca 2. alatt található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Hév-Sugár Kft. - hőkamera

Hév-Sugár Kft. - hőkamera

A hőtérképes épületvizsgálat a leggyorsabb és legpontosabb módja, hogy ellenőrizzük az épület energetikai jellemzőit, felderítsük esetleges hibáit. A thermografia berendezés megjeleníti az épület egyes részeinek hőmérsékleti különbségeit, ezáltal megelőzhetőek és kijavíthatóak a tervezési hibák, pontosan meghatározhatóak az esetleges problémák. Hiányzó/sérült szigetelés felderítése: A thermografia nagyon hasznos a levegőáramlás, a szökő energia kilépési pontjainak behatárolására, a szigetelés javítandó/cserélendő részeinek meghatározására

Hőtérképkészítés Kft.

Hőtérképkészítés Kft.

A hőtérképes állapotfelmérést és diagnosztikát egy speciális hőkamerával végezzük. Önnel együtt végigjárjuk otthonát, felkutatjuk a lehetséges veszteségi pontokat. Természetesen van lehetőség a lakás/otthon teljes dokumentálására, így később is át tudja nézni a mért eredményeket. A kamera pontos képet ad a különböző réteg és falhőmérsékletekről, így egyértelműen beazonosítja a kritikus pontokat. A hőtérkép készítés és mérés történhet egyaránt bármelyik évszakban, ennek ellenére a hidegebb hónapokat javasoljuk a méréshez, ekkor jobb mérési eredmények születnek.

Thermograf Hungary

Thermograf Hungary

A Thermograf Hungary Kft. az infrakamerás felméréseken kívül, teljeskörű építőipari kivitelezéssel, is foglalkozik megalakulása óta. Szakembereink 4 éve végeznek hőkamerás épület-thermográfiai felméréseket, szaktanácsadásokat. Ebben segítséget nyújt a 20 éves kivitelezési tapasztalat. Felméréseink során többféle tervezési, kivitelezési típushibával találkoztunk, melyek jelentősen rontják a homlokzatszigetelési munkálatok hatásfokát, sőt a nem megfelelő anyagválasztás, még az épület állagromlásához is vezethet.

Thermovízió Kft.

Thermovízió Kft.

Thermoviziós vizsgálat alkalmazásával fizikai beavatkozás nélkül, érintésmentesen akár nagy távolságról is kimutathatók és vizuálisan megjeleníthetők a máskülönben láthatatlan fizikai rendellenességek, hiányosságok. Célunk magas színvonalú, megbízható termográfiai szolgáltatás és szaktanácsadás nyújtása ügyfeleinknek, elérhető árakon.

Tuti menü