Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat dekoráció képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Homlokzat dekoráció - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Homlokzat dekoráció
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anro épületdíszítés

Anro épületdíszítés

A homlokzatdíszítő profilok a legáltalánosabban felhasznált díszítőelemek, melynek több alkalmazási területe van. A párkány díszlécek alkalmasak a külső fal és a tető találkozásánál lévő eresz, valamint az ablak alatt terület díszítésére. A homlokzatdíszek speciális fajtái az íves és boltíves felületekre készített profilok.

Épikon Kft.

Épikon Kft.

Dekorációs ötletek, ház homlokzat díszítés és lakás dekorálásra! Dekoráció tippek, trükükk, dekoráció ötletek, díszléc, stukkó és rozetta beépítésére! Általunk gyártott dekoráció, díszlécek, stukkók és rozetták felhasználásával könnyedén elkészíthető megoldásokat mutatunk Önnek, lakás stukkózáshoz! Háza homlokzatának polisztirol díszlécekkel történő stukkózásához, díszítéséhez mutatok ötleteket, polisztirol stukó választáshoz próbálok segíteni Önnek!

Hercsel vakolástechnika

Hercsel vakolástechnika

Homlokzat díszítése, homlokzat színképzése. Az épület homlokzat monotonságát, egyszerűségét különböző homlokzat díszítő elemek alkalmazásával tehetjük stílusossá, egyénivé, esztétikussá. A vékonyvakolatok felületi struktúrája is igen változatos lehet. A homlokzat színképzése során a zárt, homogénnek tetsző felülettől, a kapart hatású durva szemcsés felületig számtalan megjelenési formát tudunk kialakítani.

Ornamentika - homlokzatdísz

Ornamentika - homlokzatdísz

A termék megjelenésében hasonlít a gipszhez, de kívánságra színezékkel is ellátjuk. Az eredetileg osztrák gyártási technológia folyamatos fejlesztésével bravúros alakzatokat, idomokat is tudunk készíteni az 1,5 cm kéregvastagságtól a több mázsás szobrokig. Az épületszobrászat területén adódó munkák tervezésében, kivitelezésében külső és belső díszítések, párkányok, rozetták, ornamentikák, modern anyagokkal; belső díszítések, stukkók hagyományos módon való elkészítésében és alkalmazásában jelentős eredményeket értünk el. Szakmailag felkészült és összecsiszolódott csapattal, szilárd anyagi, technikai háttérrel állunk minden megrendelő rendelkezésére.

Tuti menü