Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Homlokzat építőanyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzat.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ablak - nyílászáró

Ablak - nyílászáró

Minőségi nyílászáró gyártók linkjei, ablak vásárlással kapcsolatos tanácsok, tippek, ötletek mind, mind egy helyen. Nálunk gyorsan megtalálja a minőségi ablakokkal, nyílászárókkal kapcsolatos linkeket ismertetővel, legyen az fa ablak, műanyag ablak, alumínium ablak, akár tetőtéri ablak. Kereshet ablak gyártók, kivitelezők, forgalmazók között.

Beton, betontermék

Beton, betontermék

A beton.tlap.hu a betontermékek, illetve a beton és ezzel kapcsolatos dolgok linkgyűjteménye. Megismerhet a betonnal kapcsolatban mindent. Érdekességeket tudhat meg erről a fantasztikus építőanyagról. Cégeket vállalatokat, szállítókat, kivitelezőket, gyártókat ismerhet meg akik a beton szállításával, kivitelezésével, gyártásával, fúrásával, vágásával foglalkoznak, de megtalálhatók az oldalon a falazatok, ipari padlók, kőművesek, burkolók, érdekességek is, ami a beton adta lehetőségekben merül ki, képlékeny vagy szilárd halmazállapotban.

Burkoló, burkolás

Burkoló, burkolás

A burkoló.tlap.hu oldalon a burkoló és burkolás témakörét dolgozzuk fel, úgy mint hideg burkolással, meleg burkolással, kültéri burkolással, térkövezéssel foglalkozó mestereket, vállalkozókat, illetve burkolat gyártókat. Helyet szeretnék biztosítani a új burkoló anyagoknak, technikáknak. A burkolással kapcsolatos érdekességeknek, burkolással foglalkozó szaklapoknak, burkolóanyag akcióknak, és egyéb újdonságoknak.

Cserép

Cserép

Az oldal bemutatja az ismertebb cserép fajtákat (kerámia és beton), valamint a cserepek gyártását. Ismerteti a cserép kialakulását, fejlődését. Valamint számos forgalmazót és tetőfedőt az ország egész területéről ajánl az oldal.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Az oldalon a hagyományos és modern hőszigetelési eljárásokkal, anyagokkal foglalakozó tervezem összefoglalni. Azokat az oldalakat tervezem elfogadni, amelyek közvetlenül a hőszigeteléshez, hővédelemhez tartoznak, az épület hőveszteségének a csökkentésével foglalkoznak hagyományos vagy modern megközelítésben. Építkezés, lakásvásárlás, lakásfelújítás során pénzügyi és energetikai szempontból az egyik legfontosabb kérdés az épület hőszigetelése. A hőszigetelés során a fő cél: télen a kellemes meleg, nyáron a friss hűs levegő épületben tartása.

Kémény

Kémény

A kemeny.tlap.hu oldalon a kéményekről találhat információkat. Megtalálhatók itt a gyártók, forgalmazók, kivitelezők honlapjai ugyanúgy, mint az árlisták, építési útmutatók, kivitelezés közben elkövetett hibák és ezeknek a hibáknak a javítási módjai.

Szigetelés

Szigetelés

Épületek hő, víz és hangszigetelése. Módszerek, anyagok, eszközök, szolgáltatók és beszerzési források lelőhelye a szigeteles.tlap.hu - hogy mindent egy helyen megtaláljon. Értékes információk és weboldal gyűjtemény a lakóház szigetelés témakörében.

Tégla

Tégla

A téglát mint építőanyagot az építőipar számos területén alkalmazzák. Különösen kedvelt falazó agyaga a családi ház, a társasházi lakások építésének. A köznyelvben a tégla név, nem csak az égetett kerámia falazóelemnek a neve, hanem számos egyéb építőipari anyagnak. Ilyenek például az üvegtégla, vályogtégla, samott tégla, klinker tégla, burkoló tégla, beton tégla.

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő kivitelezők, anyaggyártók, forgalmazók link katalógusa. A tetőfedő szakmához használt anyagok ismertetése, beszerzési forrásai, tetőfedő kivitelezők weboldalai. A tetőfedő szakma részletes bemutatása. Ezek mellett ácsok és bádogosok weboldalai is helyet kaptak. Ismertető - Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tu

Hirdetés
Tüzép

Tüzép

Magyarország tüzépei az ország egész területéről. Cserép - Cement - Faanyag - Tégla - Szerszámok - Kölcsönzők Segítséget nyújt otthona felújításában, szépítésében! Minden ami építés! Magyarország tüzép telephelyei

Tuti menü